Inspiratie

Groeien na tegenslagen

Groeien na tegenslagen

Hoe je kunt groeien na tegenslagen in je leven ✨. Wil je hier meer over weten, lees verder en luister naar de podcast👉. Voor mij is dit de eerste keer dat ik te gast ben in een podcast. Een beetje spannend en juist ook over nieuwe ervaringen en hoe ik daarmee omga...

Zelfzorg en leuke dingen doen

Zelfzorg en leuke dingen doen

🤔 “Wat vind je leuke dingen om te doen” is een vraag die ik vaak stel in een coachtraject. Vroeger vond ik buiten spelen heel leuk. Tijd en aandacht besteden aan wat je leuk vind is zo belangrijk en dat is zelfzorg! Lees verder om meer te weten te komen over zelfzorg...

Doorbreken patronen

Doorbreken patronen

Hoe gaat het met jouw mensen? Goede vibe, lekkere energie 😃en hebben ze er zin in. Of hangende kopjes, gegniffel en roddels 🤮achter jouw rug om. Wil jij starten met het doorbreken van patronen? Zakt bij jou de moed ook een beetje in de schoenen door al dat tegengas en...

Van Angst naar Vertrouwen

Van Angst naar Vertrouwen

Ik wil onze afspraak afzeggen want ik heb een baan gevonden. Deze 📩 email ontving ik afgelopen week. Wat een stappen heeft hij gezet in slechts 4 afspraken 👏. Toen we het traject starten in september zat hij op zijn dieptepunt. Hij kwam amper achter zijn computer...

Nieuwe wegen verkennen

Nieuwe wegen verkennen

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Het klinkt zo simpel om dat te doorbreken en het vraagt je om door te zetten en blijven vertrouwen op jouw ingezette pad. Doorbreken van je gewoontes, gedachten en gedrag dat is iets wat in ieder coach traject aan de...

Herhalende gedachten

Herhalende gedachten

😔 “Ik word wakker en ik denk meteen het gaat mij toch niet lukken”, zei hij tegen mij. En ik voelde en zag dat hij letterlijk zijn vertrouwen was verloren. Een maand geleden had ik een intake gesprek met hem. Hij zocht een nieuwe baan en wist niet meer wat bij hem...

Coaching zonder grenzen

Coaching zonder grenzen

“Hoe groot is jouw coachgebied dan?” vroeg iemand uit mijn intervisiegroep. “Vrij groot” zei ik, “ik heb nu een klant in USA”. “👀 Serieus hoe kom je daaraan”, terwijl ze mij ongeloofwaardig aankeek. Nieuwe klanten werf ik op veel verschillende manieren en nee ze staan...

Hoogsensitiviteit als kracht

Hoogsensitiviteit als kracht

Hoog sensitiviteit als kracht💫. Sinds ik het op die manier gebruik is er veel voor mij veranderd. Wil jij het ook gaan inzetten als kwaliteit in plaats van probleem en heb je er momenteel last van👀? Merk je dat geluiden en de omgeving een grote invloed op je hebben en...

Ik heb het zo druk!

Ik heb het zo druk!

🤯Drukkkkkkkkk. Ik heb het zo druk! 🤯 Oh het zijn enorm drukke weken. Pfff wat zal ik blij zijn als het vakantie is. Echt joh...Ik moet nog zoveel doen, dat wordt een paar avonden doorwerken. Nee ik heb nu echt geen tijd om iets nieuws op te pakken of iets van jou over...

Verstrikkingen

Verstrikkingen

Verstrikkingen we hebben ze allemaal en vaak herkennen we ze niet. Ze gaan pas verstikken als ze te strak zitten of het zijn er te veel. Onbewust zitten we soms vast in een web van ingesleten patronen. En zo lang het comfortabel voelt lijkt er ook niets aan de hand....

Ontslag

Ontslag

Daar zit je dan volledig ontredderd. Je hebt geen idee hoe lang je hier nu al zit. Dat gesprek is al lang afgelopen en iemand vroeg je net nog of je iets nodig hebt. Je baan is weg, bestaat niet meer, morgen mag je alles inleveren 😳😳. Het voelt alsof de grond onder je...

Managen of Leiden

Managen of Leiden

Ben jij leidinggevende en geef jij leiding of neem jij leiding? Ben je een leider of een manager🤔? Hoezo zit er een verschil tussen managen en leiden, dat is toch hetzelfde! Ervaar je uitdagingen in het verbinden met jouw team en wil je hier mee aan de slag? Lees...

Wil jij persoonlijk inspiratie in jouw email ontvangen?

Meld je aan voor de Inspirenkens nieuwsbrief en je ontvangt de nieuwste blogs.