Hoe gaat het met jouw mensen? Goede vibe, lekkere energie 😃en hebben ze er zin in. Of hangende kopjes, gegniffel en roddels 🤮achter jouw rug om. Wil jij starten met het doorbreken van patronen?

Zakt bij jou de moed ook een beetje in de schoenen door al dat tegengas en nou niet bepaald lekkere teamdynamiek. Zie jij op tegen je volgende sessie met je team en wil je er mee aan de slag. Of jij nu de leidinggevende bent of HR businesspartner en jij ondersteunt deze afdeling jullie weten dat er iets mag veranderen.

Als wij samen aan de slag gaan kijken we naar wat er speelt in jullie relaties. Wat is zichtbaar en hoe zijn je structuren en afspraken maar vooral wat is dat onzichtbare deel. De welbekende ijsberg onder water die een grote invloed kan hebben op relaties en gedrag van mensen. Weten jullie wat er echt speelt bij iedere individu.

Graag ondersteun ik jou om de situatie af te pellen, te begrijpen waar het vandaan komt en er vervolgens mee aan de slag te gaan. Soms pakken we een heel team beet en het kan ook zijn dat er slechts een aantal mensen behoefte hebben aan extra ondersteuning. Dus ook in deze grauwe donkere periode van het nieuwe jaar is het tijd om zaken aan te pakken.

Om patronen te doorbreken helpt het, zoals ook op onderstaande foto letterlijk, om naar buiten te gaan en je laten inspireren door een andere omgeving en andere mensen.

Wil jij in jouw organisatie aan de slag met je team of een aantal medewerkers, neem contact met mij op. Door mijn ruim 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven weet ik wat er kan spelen en hoe de hazen lopen. Ik coach en adviseer jou graag om de groei te maken en een vastgelopen patroon te doorbreken. Laat een berichtje achter op 06-46216040 of stuur mij een email en ik neem contact met je op.