Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Het klinkt zo simpel om dat te doorbreken en het vraagt je om door te zetten en blijven vertrouwen op jouw ingezette pad.

Doorbreken van je gewoontes, gedachten en gedrag dat is iets wat in ieder coach traject aan de orde komt. Het is soms een verwachting van een cliënt dat ik de magische sleutel heb en dat als je dan die oefening doet of je aandacht daarop richt dat het dan is opgelost. Alsof ik jou een standaard to do lijstje meegeef en als je dat doorloopt ben je er.

Was het maar zo eenvoudig dan hadden we het allemaal al toegepast en zou niemand een verlangen meer hebben om dingen anders te willen doen of veranderen in zijn leven. De verwevenheid van je brein, je lichaam, het onbewuste en bewuste maken het een complex en anderzijds krachtig geheel.

Samen gaan ik met je op pad om jouw patronen te ontrafelen. We kijken af en toe achterom om te zien waar het vandaan komt en op welk moment het is ontstaan. Vervolgens richten we ons op de toekomst en wat jij zou willen en wat jouw verlangen is. En dan start de eerste echte verandering met wat jij daar in het NU aan kunt doen. Vandaag in dit moment wat zou jij eens anders kunnen denken, doen en kun jij je anders voelen? Die eerste kleine wijziging, dat is het begin en heeft alle potentie in zich om jou te leiden naar waar jij naar toe wil.

De uitdaging ligt op de weg, iedere dag weer in het NU om iets anders te blijven doen, voelen en denken. Die nieuwe gewoonte, gedachte en gedrag blijven herhalen zorgen er werkelijk voor dat jij andere dingen gaat zien, ervaren en voelen. Voel jij dat jij dit ook wil en kun je daarin een begeleider gebruiken?

Wil jij jouw patronen doorbreken en nieuwe wegen verkennen? Stuur mij een bericht info@inspirenkens.nl of bel mij 06-46216040 en ik neem contact met je op.