Hoe je kunt groeien na tegenslagen in je leven ✨. Wil je hier meer over weten, lees verder en luister naar de podcast👉.

Voor mij is dit de eerste keer dat ik te gast ben in een podcast. Een beetje spannend en juist ook over nieuwe ervaringen en hoe ik daarmee omga vertel ik je meer. In deze podcast serie zijn reeds vele mooie mensen te gast geweest. Allemaal hebben zij een overeenkomst en dat is dat ze mooier, wijzer, beter, sterker en vooral completer uit een tegenslag zijn gekomen,

In deze podcast vertel ik je onder andere over mijn worstelingen, hoe ik het roer omgooide, hoe ik in aanraking kwam met post traumatische groei, wat zekerheid eigenlijk is en hoe ik altijd probeerde flink te zijn. Misschien denk je nu terwijl je dit leest, nou dat klinkt allemaal wel erg rooskleurig. Ik kan je verklappen dat als je in dei fase zit het inderdaad echt niet zo is. Er zijn dagen geweest waarop ik in de ochtend er geen zin in had. Uiteindelijk loont het dus om er echt doorheen te gaan. Ik wens je veel luisterplezier en inspiratie.

Wil jij jouw medewerkers ondersteuning bieden die zich in een worstelproces bevinden of ervaar jijzelf dat je vastloopt en graag gebruikt maakt van een coach? Op diverse manieren kan ik je hierin ondersteuning bieden met een coaching traject.

https://open.spotify.com/episode/2vEpLXJ0LJGoVGG7yk4Hv9?si=fKMQwfCWTp-DMFcNuMmU9w

https://podcasts.apple.com/nl/podcast/cadeautje-verpakt-in-prikkeldraad/id1598736064?i=1000603212728