Innerlijke kracht coaching: medewerkers en teams nemen zelf regie en staan in hun kracht.

Wat houdt Innerlijke kracht coaching in?

Of je nu zoekt naar stress coaching, performance coaching, life coaching, vitaliteit programma’s, mentale weerbaarheid, verzuim preventie of werkgeluk het komt uiteindelijk allemaal neer op hetzelfde. Jij wilt gemotiveerde medewerkers en teams die alert zijn op een goede balans en lekker in hun vel zitten. Indien jij de talenten van je medewerkers benut leveren zij krachtige prestaties. Een veer die te lang is uitgerekt komt niet meer terug naar zijn oorspronkelijke staat. Dit wil jij als leidinggevende of werkgever natuurlijk voorkomen. Een balans die doorslaat behoeft extra aandacht en meer tijd voordat er weer sprake is van een evenwicht. Dit geldt voor een balans die overhelt naar één kant maar ook voor een balans die op beide zijden teveel ballast draagt.

We bespreken het coachverzoek en ik ga in gesprek met jouw medewerker(s) en team. Ik werk dus samen met HR, leidinggevenden en team managers. Ik creëer een veilige en geborgen omgeving waarin medewerkers zich kunnen openen. Hierdoor komen we tot de kern, de vraag onder de vraag. Ik onderzoek het totaalbeeld en neem de context mee zoals gezin van herkomst, familie en huidige privé situatie. Een ingrijpende privé gebeurtenis kan immers onbewust grote impact hebben op iemand zijn gedrag. Het doel is dat iedere medewerker op zijn plek zit, in zijn eigen kracht gelooft en de regie over zijn leven neemt. Ik onderzoek hoe de duurzame inzetbaarheid van medewerkers wordt vergroot. Iedere medewerker beslist zelf of de resultaten worden gedeeld en besproken in een driegesprek met een leidinggevende of HR. Dit vergroot vaak de toepassing in de praktijk. De frequentie, locatie en duur zijn variabel. Immers ieder mens is uniek en ik maak dus afspraken op maat. In de coach sessies gebruik ik mijn kennis en ervaring uit het bedrijfsleven naast mijn coach ervaring om te zien wat de beste ondersteuning is. Dat kunnen gesprekken, oefeningen, opdrachten, vragenlijsten en geleide meditaties zijn. Ik gebruik verschillende technieken en interventies zoals TA (Transactionele Analyse), werken met het onbewuste en NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), lichaamswerk, energetisch werk en de systemische benadering.

Resultaat Innerlijke kracht coaching:

 • Toename van veerkracht en balans in het werk en privéleven van medewerkers.
 • Werknemers vergroten hun bewustzijn en focussen op mogelijkheden in plaats van beperkingen.
 • Werknemers groeien door verkregen inzichten in hun gedrag, overtuigingen en belemmeringen en begrijpen waar het vandaan komt.
 • Werknemers (her)vinden het vertrouwen in eigen innerlijke kracht om zelfstandig zijn weg te kunnen vervolgen.

Mijn coach kracht:

 • Meer dan 20 jaar ervaring in zakelijke omgeving, diverse leidinggevende rollen in verschillende organisaties.
 • Ik creëer een veilige, warme en rustige omgeving, verbind makkelijk, luister goed en voel intuïtief en energetisch aan wat er niet wordt gezegd.
 • Ik ben expert in het doorbreken van gedragspatronen als ervaringsdeskundige en werk doelgericht.
 • Ik zoek de diepere oorzaak en onderliggende reden van iemand zijn gedrag. Ingrijpende gebeurtenissen kunnen grote gevolgen hebben in je volwassen leven.
 • Uitgebreid oefenen met de nieuwe opgedane inzichten zorgt ervoor dat medewerkers bewust bekwaam worden.
 • Ik adviseer een traject op maat, immers iedere medewerker is uniek en daar past geen standaard oplossing bij.
 • Ik ben als Practitioner Coach individueel geaccrediteerd en aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.
 • Ik gebruik coaching monitor,  een NOBCO evaluatie-instrument, waarmee coaches, cliënten en opdrachtgevers meer inzicht krijgen in de effectiviteit van coachtrajecten.

Email naar info@inspirenkens.nl en ik neem contact op.

Innerlijke kracht coaching
Een offerte passend bij uw verzoek maak ik altijd op maat.

Afhankelijk van de vraag en na een eerste gesprek met een leidinggevende, team manager of HR maak ik een voorstel op maat. Externe coaching buiten het bedrijf is voor medewerkers vaak prettiger waardoor hij/zij zich veiliger en vrijer voelt en meer wordt bereikt. Ik heb mogelijkheden bij mij in de praktijk in Den Haag of op locaties van het coachhuis door het gehele land. In overleg bepalen we de frequentie, tijdsduur en locatie.

Het persoonsgebonden ontwikkelbudget is zeer goed inzetbaar voor een coaching traject van medewerkers. De kosten zijn vaak vele malen lager dan een opleiding of cursus en een coachtraject wordt als effectiever ervaren.

 

CONTACTFORMULIER

Stuur mij een email en ik neem contact met u op.

Annemarie Renkens

Annemarie Renkens

Wil jij persoonlijk inspiratie in jouw email ontvangen?

Meld je aan voor de Inspirenkens nieuwsbrief en je ontvangt de nieuwste blogs.