“Hoe groot is jouw coachgebied dan?” vroeg iemand uit mijn intervisiegroep. “Vrij groot” zei ik, “ik heb nu een klant in USA”. “👀 Serieus hoe kom je daaraan”, terwijl ze mij ongeloofwaardig aankeek.

Nieuwe klanten werf ik op veel verschillende manieren en nee ze staan niet in 3 rijen dik voor mijn deur van de praktijk. Aangezien ik geen product maar een dienst lever is het heel belangrijk om iets over mijzelf te delen en/of laten zien. Ja dat is soms spannend, zeker in het begin dacht ik durf ik dat wel te posten, en dan ook nog een foto van mijzelf? Het is zo belangrijk bij coaching dat iemand een idee krijgt wie ik ben en een stem is ook belangrijk. Ik heb mijn hele leven al veel geschreven en dat maakt dat een post of blog mij relatief makkelijke afgaat. Ik deel dus met regelmaat op social media. Daarnaast kun je nog meer persoonlijke informatie vinden op mijn website Inspirenkens op de pagina over Annemarie.

Deze specifieke cliënt uit New Orleans had mijn posts op linkedin al verschillende keren gelezen en er bleef iets resoneren. Dus vervolgens ook mijn website bezocht en de stoute schoenen aangetrokken en mij gecontacteerd. Na een ONLINE kennismaking was ze om en zijn we een Online traject gestart.

Dus twijfel je omdat Den Haag niet bij jou om de hoek is. Ik coach ook landelijk (Nederland 😉) bij coachhuis locaties of op locatie bij jouw werkgever. En als je dus wat verder van mij vandaan woont dan doen we het gewoon ONLINE.

Stuur mij een bericht en ik neem contact op info@inspirenkens.nl