Ik wil onze afspraak afzeggen want ik heb een baan gevonden. Deze 📩 email ontving ik afgelopen week. Wat een stappen heeft hij gezet in slechts 4 afspraken 👏.

Toen we het traject starten in september zat hij op zijn dieptepunt. Hij kwam amper achter zijn computer vandaan en zocht verwoed naar een baan. Iedere vacature had eisen waaraan hij nooit zou kunnen voldoen. Zijn vorige baan was ook niets geworden dus hoe kon een nieuwe baan überhaupt lukken. In de ochtend had hij al gedachten dat het deze dag ook weer niets zou worden. En toch bleef hij maar achter dat scherm zitten om te zoeken en zoeken en zoeken.

Samen keken we naar zijn gewoontes en gedrag, zijn verlangen en waar hij vandaan kwam. Hij wilde heel graag veranderen en vond het zo moeilijk. Die stem in zijn hoofd bleef doorzeuren. We zijn het gesprek aangegaan met die stem en waar die vandaan kwam. Vaak is deze lang geleden ontstaan. Het kan een intense situatie zijn geweest die heel veel impact op je heeft gemaakt en waarin je toen nog niet de middelen had die je nu wel hebt. Maar wat heeft die situatie van vroeger in hemelsnaam te maken met mijn huidige werk of privé situatie, hoor ik vaak. Nou daar heeft het veel mee te maken, iets herhaalt zich totdat jij het werkelijk hebt aangekeken.

Hij heeft zijn emoties uit die periode van zijn leven aangekeken. Hij is steeds meer nieuwe dingen gaan proberen. Letterlijk is hij uit zijn comfortzone en oude patroon gestapt. Op die nieuwe route ontstonden mogelijkheden die hij letterlijk niet eerder zag. En kijk wat ze hem hebben gebracht.

Weet jij het ook even niet meer. Mis je vertrouwen. Of wil je niet meer wat je nu doet maar heb je geen idee wat dan wel. Laten we samen op pad gaan en kijken wat jij nodig hebt.

Herken jij bovenstaande bij iemand in je omgeving en ben jij leidinggevende of HR verantwoordelijk. Stuur een bericht naar info@inspirenkens.nl of bellen 06-46216040 mag ook en spreek vooral een bericht in als ik niet opneem!