Van fysiek voedsel naar inspirerende voeding…dat is mijn afgelegde pad. Werk jij in FMCG sector of levensmiddelen industrie? Zoek jij een coach die jouw vak en industrie kent? Ik heb 23 jaar in de levensmiddelen industrie gewerkt en begrijp wat daar speelt.  Mijn liefde en passie om iets nieuws te creëren en/of te verbeteren heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld naar de mensen kant.

Ik ben in 1997 begonnen als productontwikkelaar. Zelf sleutelen aan nieuwe producten en proeven en proberen en weer aanpassen en nog een proef in de fabriek en weer bijstellen ik vond het reuze interessant. De passie voor ruiken en proeven is altijd gebleven en ik geniet iedere dag nog van gezond en lekker eten. Na een aantal jaren zelf gesleuteld te hebben aan verschillende producten van zoetstoffen, rijst tot aan lichaamsverzorging en cosmetica  ontstond mijn verlangen om teams aan te sturen en mensen te begeleiden in dit ontwikkelproces. Waar moet je op letten, hoe kun je dat aanpakken, wat mag je niet vergeten etc. Met veel plezier hebben ik mensen zien groeien in hun rol, sommige net afgestudeerd en ze dan op die manier kunnen stimuleren zodat ze verder groeien en het vertrouwen in hun rol toeneemt en nieuwe kwaliteiten helpen ontwikkelen.

Later werd het meer bouwen aan teams en bouwen aan internationale teams. Samen werken aan succesvolle product en merk introducties die cultuur en land overschrijdend zijn. Ik haalde steeds meer voldoening uit het maximale uit een persoon halen en vooral de trajecten waar een medewerker een persoonlijke overwinning behaalde en echt een stap verder kwam in zijn of haar rol en functioneren. Ik begon mij ook steeds meer te verdiepen in de impact van jouw gezin van herkomst en jouw gedrag. Hoe moeilijk het letterlijk kan zijn om een patroon te doorbreken omdat je het zo al jaren doet en het is je op die manier geleerd. Hele interessante ontwikkelingen die ook mij hebben geïnspireerd om steeds verder te graven en te begrijpen waar mijn gedrag vandaan komt. Wil ik dit echt en krijg ik hier energie van of kost het mij energie? Hoe voel ik mij echt, wat vertelt mijn lichaam mij en niet wat mijn hoofd mij vertelt of die kritische stem die velen van ons kennen. Kortom meer en meer ben ik naar dieper gaan kijken naar mijn echte behoefte vanuit mijn kern en daaruit is iets prachtigs ontstaan. Ik wil nu anderen ondersteunen in een proces om meer vanuit jouw eigen innerlijke kracht te gaan leven.

Graag inspireer ik jou met een andere soort van voeding. Voedsel voor je hart en ziel om jouw tot nieuwe inzichten te laten komen en jouw patronen te doorgronden. Welke keuzes wil jij bewust maken en waarin kies jij om jouw pad te verleggen of  te verbreden. Heb je een vraag of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen. Bel of mail mij 06-46216040 info@inspirenkens.nl