🤯 Voel jij je soms ook een duizendpoot die 20 ballen in de lucht houd? Kinderen, man, familie, schoonfamilie, vrienden, sporten, werk en dan ohhhh ja dan ben jij aan de beurt.

In verschillende coach trajecten zie ik dat dit speelt bij vrouwen. Heel lang ervaren ze het als geen probleem en doen het van nature, ze geven graag. En dan opeens lijkt die emmer vol te raken. Je energie neemt langzaam af, je reageert wat geïrriteerd, je sleept je door de dag heen. Bijkomen op jouw vrije dag of in het weekend word steeds moeilijker, je weet niet mee hoe dit voelt.
Je partner zou toch vandaag een oogje op de kinderen houden. Jij zou toch rust hebben. Familie afspraken worden wéér gewijzigd. Ohh ja en sporten daar heb je helemaal heen puf meer voor. Koffie drinken met een vriendin…pfff je bent blij als je even überhaupt een moment niets hoeft te doen. Wat is er eigenlijk nog wel leuk. Burn-out nee joh die heb jij echt niet, dat gebeurt jou toch niet, dat zijn andere mensen. Gewoon ff flink zijn en volgend jaar wordt alles beter. Gun jezelf een spiegel, tijd voor reflectie, en zorg ervoor dat jouw emmer niet volloopt.

Is hier echt een oplossing voor? Jazeker en ik spreek uit ervaring dat ik ook kampioen was in het regelen en rekening houden met anderen. Dat voelde fijn, dat had ik zo geleerd en…dat houdt het lekker comfortabel om soms ook niet dieper in jezelf te hoeven kijken en voelen. Wat dat vinden we vaak spannend, of is niet nodig, of het valt toch allemaal wel mee. Ik ken ze allemaal die excuses. Met enorme dankbaarheid realiseer ik mij iedere dag weer dat ik een enorme shift heb gemaakt en nu de ruimte, de vrijheid en de keuzes ervaar. Door er eerst voor mijzelf te zijn kan ik daarna er echt voor een ander zijn.

Nu vraag jij je af…hoe dan? Door te gaan kijken naar waar jij energie van krijgt. Wat ben jij ergens onderweg verloren. Wat maakte dat jij zoveel bent gaan geven. Door dieper te gaan onderzoeken welke verschillende rollen jij allemaal hebt en neemt en welke keuzes je daarin kunt maken ga jij langzaam meer ruimte ervaren.
Hoe dan? Ik ondersteun jou in een coachtraject waarin jij gaat onderzoeken welke keuzes jij vanuit jouw innerlijk zou willen maken. Jouw grenzen verkennen en geven en ontvangen verder afpellen. Jij ervaart dat je de regie kunt pakken op alles wat jij wil en kan. Je zult verast staan over de antwoorden die jij in je hebt en waar jouw hoofd af en toe een stokje voor steekt.

Twijfel je nog? Heb je n vraag? Dat begrijp ik maar al te goed. Ik heb ook lang gedacht dat het allemaal wel meeviel. ✨ Bel 06-46216040 of mail info@inspirenkens mij met jouw vraag ✨.

#i̇k #lifecoachingforwomen #energymanagement #inspirenkens
#personalleadership #innerstrength #choiceisyours #toolsforlife #coachingdenhaag #giver #receive #needs